...

Högupplöst 15″ display med med LED teknik och Kapacitiv touch Den kantlösa displayen gör den både snygg och lätt att hålla ren. Intel Atom Dual core 1,8 Ghz , 4GB RAM, Intel SSD. Den har 1 parallell, 5 USB och 5 COM portar, samt Giga LAN. Integrerad kortläsare och kunddisplay finns som tillbehör.

Cash on Cash är ett pc baserat kassasystem. Skärmen är en touchskärm, vilket medför en snabb och enkel kassahantering. Systemet kan via moduler anpassas till en rad olika branscher. Exempel på branscher där vi levererat CashonCash är restaurang, bar, konditori, bowling,livsmedel och detaljhandel.

...

Quorion QMP50 är den minsta modellen i Quorions kassaregisterserie. QMP50 passar perfekt till mindre verksamheter och trots sin storlek har den möjlighet för sammankoppling med kortterminal.

...

Kratffull 32 bitars processor för bästa prestanda och låg strömförbrukning. Printern är en 57 mm thermoprinter med snabbladdningsfunktion och möjlighet till grafisk logotype för ett personligare kvitto.

...

Kratffull 32 bitars processor för bästa prestanda och låg strömförbrukning. Printern är en 57 mm thermoprinter med snabbladdningsfunktion och möjlighet till grafisk logotype för ett personligare kvitto.

...

Stor display för full kontroll. Den har en snabb-skrivande intern 80 MM termoskrivare som skriver snygga kvitton med en personlig logotype.
Den har en stor upplyst display med 16 rader som ger full kontroll och en bra översikt över försäljningen.

...

Extrem driftsäkerhet. Qtouch2 har en 12 tumsskärm som gör det enkelt för personalen att arbeta med kassan. Även om man har en stor meny med många artiklar. Qtouch 2 har varken fläkt eller hårddisk, något som bidrar till den extremt höga driftsäkerheten.

...

Större- Snabbare – Smartare. QTouch 3 är en tysktillverkad kvalitetsprodukt som tack vare en mycket flexibel mjukvara lämpar sig till de flesta branscher. Den stora 15 tumsskärmen och kvittofönstret med 27 rader gör det enkelt och säkert att arbeta med QTouch 3.

Betalterminaler

...

Samport IWL250 3G

Sköter du ofta betalningar på resande fot? Genomför dina jobb på plats hos kunden eller vill kunna ta betalt direkt på plats i mässmontern eller vid matbordet? För dig som arbetar i branscher med behov av mobila terminaler är Samport IWL250 det rätta valet.

Läs mer

...

Samport IWL250 BT

Sköter du ofta betalningar på resande fot? Genomför dina jobb på plats hos kunden eller vill kunna ta betalt direkt på plats i mässmontern eller vid matbordet? För dig som arbetar i branscher med behov av mobila terminaler är Samport IWL250 det rätta valet.

Läs mer

...

Samport IWL280

En komplett och framtidssäkrad terminal. Oavsett om du har en liten eller något större butik, en tät ström av kunder eller bara några stycken per dag så vill du kunna erbjuda dem bra service i alla lägen. Samport IWL280 är rustad för alla utmaningar och verksamheter.

Läs mer

...

Samport ICT250

Samport ICT250 är vår mest kompletta terminal. Oavsett om du har en liten eller något större butik, en tät ström av kunder eller bara några stycken per dag så vill du kunna erbjuda dem bästa möjliga service. Samport ICT250 kommer att leva upp till dina förväntningar.

Läs mer

Pucksystem

...

Pucksystem Briljant 15

Våra erfarenheter har visat att systemet ger en ökad lönsamhet/omsättning och är mycket tidsbesparande.

10 bra anledningar att välja våra pucksystem:

1. Spara tid och tjäna mer pengar
2. kalla på flera puckar samtidigt
3. Vattentäta puckar med fantastiskt hög kvalité
4. Snygg design med er egen logga
5. lång räckvidd med hög driftsäkerhet
6. mycket tydliga ljus- och ljudsignaler
7. uppladdningsbara batterier
8. Allt skräddarsys efter eget behov
9. egen identitet med larmfunktion
10. Installeras på en minut

Vågar

...

CAS PD-II är en mycket slitstark och pålitlig våg för kassakoppling. CAS PD-II levereras komplett med ett RS-232C gränssnitt, och ljus VFD display. CAS PD-2 Deli våg är lika idealisk för detaljhandelsföretag som livsmedelsbutiker eller bagerier. Denna digitala våg har ett starkt hölje av aluminium och med en vågplatta som är mycket lätt att rengöra. CAS PD-2 kassakopplade våg är enkel att arbeta med på / av och noll funktionstangenter och har en mängd olika kapaciteter. CAS PD-2 är godkänd för handel mot slutkonsument.

...

Inbyggt laddningsbart batteri.
- Tangentbord med 32 direkt-PLU. (16 stycken + 16 extra med shift-knapp).
- Integrerade bärhandtag och kabelförvaring.
- Vikt- och prisberäkning.
- 2 st bakgrundsbelysta 3 raders LCD displayer.
- 6 siffror för vikt. 6 siffror för pris, 6 siffror för total.
- Nät eller batteridrift.
- Vågplatta i rostfritt stål.
- Justerbara gummifötter och vattenpass.

...

- Flera anslutningsmöjligheter - POS, extern skrivare, RS232 eller USB.
- Tangentbord med 32 direkt-PLU. (16 stycken + 16 extra med shift-knapp)
- Standard NIMH eller standard D-cell batterier. Inbyggda bärhandtag.
- Vikt- och prisberäkning
- 2 st bakgrundsbelysta 4 raders LCD displayer.
- 6 siffror för vikt. 6 siffror för pris, 6 siffror total. Samt 4 siffrors nolljustering "Tara".
- Nätdrift samt 6 NiMH eller D-cell batterier.
- RS232 / USB
- Vågplatta i rostfritt stål.
- Justerbara gummifötter med vattenpass. Inbyggd kabelförvaring och bärhandtag.

Tillbehör

...

Vår kassalådor kan anslutas till de vanligast förekommande PC-baserade butiksdatasystem som finns på marknaden. Kassalådorna går utmärkt att öppna med nyckellås. Våra kassalådor är tillverkade i metall med flyttbara innerfack av slagtålig plast.
- Höjd: 110 mm
- Bredd: 420 mm
- Djup: 420 mm

...

- THERMORULLE 80MM 75M
- THERMORULLE 57MM 50M
- THERMORULLE 57MM 25M
- THERMORULLE 57MM 25M 30ST/KRT
- THERMORULLE 57/25M "EJ KVITTO"
- THERMORULLE 57/14M "EJ KVITTO"

...

Enkel och elegant utskriftslösning som inte kräver drivrutiner. TM-T88V-i, som fungerar perfekt med handdatorer eller mobiltelefoner, är lätt att använda och underhålla och skriver ut från alla enheter som använder en HTML5-kompatibel webbläsare. TM-T88V-i har dessutom utskrifter i gråskala för att kunna lägga till logotyper och bilder på kvitton.

...

Kvittoskrivare BTP-R880NP High speed (230mm/s)
80 mm termoskrivare med kniv.
2-färger.
USB 2.0 är standard, följande gränsnitt är Parallel, RS-232 samt Ethernet.
Skriver gråskala och har en inbyggd justerbar buzzer.
Energy Star qualified.

...

- Print Method: direct thermal- Print Speed: 200 mm/sec- Characters per Line: Font A: 42 Font B: 56- Resolution: 180 dpi (7 dots/mm)- Print Width: 72 mm (512 dots/line)- Paper Width: 80 mm- Paper Roll Diameter: max. 80 mm- Sheet Feeder: drop in- Auto Cutter: guillotine cutter- Cutter Life Time: 1.5 mill. cuts- TPH Life Time: 160 km- MCBF: 60 mill. lines- Interfaces: serial (RS232) & USB- Emulation: ESC/POS command compatible- Drivers: Windows, OPOS, WEPOS, Linux- Weight & Dimensions: 1,7 kg 152x204x150 mm (WxLxH)- Sensor: paper end / paper low / cover open